KB de Kermisbeer

De eerste officiële erkende Nederlandse kermismascotte is een feit! De KB beer of kermisbeer zal zeker zorg dragen voor het vergroten van de sfeer en de beleving van de gasten op uw kermis vergroten.

De Kermis Beer wordt door gemeenten ,organisatoren en reclamebureaus op kermissen en happenings in Nederland ingezet voor openingen en kindermiddagen en andere festiviteiten en zal zeker ongekend populair zijn bij jong en oud..
Ook zal de Kermis Beer met merchandising op elke kermis aanwezig zijn in verschillende vormen en gedaantes en deze kunnen gewonnen worden bij vrijwel alle attracties om zo het kermispubliek zich te laten identificeren met deze geweldig mascotte.

De KB beer staat voor een kwaliteitslabel voor uw feest of kermis en de mogelijkheden zijn dan ook onbeperkt, want natuurlijk kan hij ook vrijkaartjes uitdelen, op de foto gaan met de aanwezige kinderen, of met hun kermis vieren.

Wij zijn er van overtuigt dat KB het nieuwe gezicht van het kermisbedrijf gaat worden en U kunt daar natuurlijk aan mee werken door deze bij ons te boeken.

Daar waar KB verschijnt is het feest,zijn slogan luid dan ook:

UW VERMAAK IS ONZE TAAK

 

Onze mogelijkheden..

Terug naar boven | Vorige pagina

Gerateerde nieuwsitems

Laatste nieuws

Meet & Greet Tommie en Elmo

Buzz Lightyear & Woody

Dora in prijs verlaagd

KB de Kermisbeer in prijs verlaagd

Bart & Bibi op de kermis

Meer nieuws..

VdV Promotions..

.. heeft o.a. zorg gedragen voor:

top

down